PIZZA ROMA IEPER

PIZZA ROMA IEPER Italiaanse en Turkse keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Roma Ieper. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 11:32 Repas tres bien mais la livraisons etait quand meme longues
2 mei 2022 om 14:08 Lekker en warm gegeten!
24 apr 2022 om 21:00 Na 3 uren wachten nog geen eten gezien.
24 apr 2022 om 20:44 Zeer lekker gegeten en binnen de afgesproken tijd geleverd.
24 apr 2022 om 0:20 De mozarella cheese sticks waren niet meegeleverd, weer geld de vuilbak ingegooid maar buiten dat alles lekker en binnen de tijd dat ze aangaven bezorgd
17 apr 2022 om 23:40 Moest ik mijn eten krijgen tenminste
17 apr 2022 om 22:42 Bezorgtijd: 2u15 Pitta's: koud, niet de juiste saus Sorry maar wij bestellen nooit meer bij jullie. Zeer teleurstellend.
17 apr 2022 om 21:28 Chickenwings te kort.... Nogal lang wachten als je honger hebt.
17 apr 2022 om 19:47 1u45 gewacht op de bestelling. Gebeld om te vragen waar de bestelling bleef, ze liet me niet eens uitpraten. Een portie frieten tekort. Snacks kleefden vast aan frieten. Ketchup had een rare kleur en enorm zure geur.
16 apr 2022 om 7:39 Het was even geleden dat we nog besteld hadden en de porties zijn serieus kleiner geworden! De eerste keer dat we met honger van tafel gaan...
3 apr 2022 om 11:38 Zoals altijd top merci!!!
3 apr 2022 om 0:20 3 uur op eten moeten wachten en eenmaal bezorgd was het eten niet warm