PIZZA ROMA IEPER

PIZZA ROMA IEPER Italiaanse en Turkse keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 245 beoordelingen
25 jan 2020 om 20:18 Was de verkeerde pizza ik had 4 fromage gevraagd en de kindjes waren niet tevreden maar was een noodgeval en toch moeten opeten hé
24 jan 2020 om 21:14 Zeer lekker zoals altijd
22 jan 2020 om 20:35 Bestelling klopte niet maar eten was wel goed. Er werd gebeld dat ze geen halve kip hadden en vroegen of we kipfilet in de plaats wilde. Dit wilde we niet en we vroegen of we kipkluifjes erbij konden krijgen maar kregen toch kipfilet.
21 jan 2020 om 21:33 Top Kapsalon hoog culinair niveau en prachtige presentatie met de glimlach bezorgd
21 jan 2020 om 0:49 Twas in orde
20 jan 2020 om 15:37 Eten was niet te vreten te vetig de frieten te donker en ik vroeg geen groenten maar kreeg er tog ik bestelde kethup maar kreeg er geen
18 jan 2020 om 22:00 Lekkere, warme pizza. De bestelling 1 u na het gevraagde tijdstip. Vriendelijke bezorger.
18 jan 2020 om 14:49 il faut l avouer cette fois si impeccable et livré plus vite que se qui avait etait dit livreur geniale
17 jan 2020 om 22:51 Meer dan een uur te laar
17 jan 2020 om 22:31 Al meer dan 2 uur aan het wachten.... En ik krijg al de mogelijkheid om de levering te beoordelen....
17 jan 2020 om 21:04 Al 2 uur aan het wachten nog steeds niets ontvangen, wel al een review mail ...
14 jan 2020 om 22:13 Respect du délai d’attente informé, Livreur gentil et poli Bon repas